Bloggintresserade

lördag 14 juni 2014

Bra energi

Hej alla vänner i sommarskruden.!

Nog är det härligt att få vara hemma och bara njuta, inte göra så mycket mer än att jag känner mig bra. Att kunna undvika alla de där sakerna som gör att jag inte orkar vara uppe om dagarna.Det känns som en stor förmån just nu.Även om det ekonomiskt är katastrofalt dåligt.Det löser sig säkert det med.Att få vara med och se när pionen slår ut.
Här är det en enkel vit som brukar blomma först av alla men inte i år.
Viol Kungsljusets vackra vita stänglar vid den mörkblå Salvian.Här sitter herr padda och vaktar min fejksten med taklök.Har aldrig tänkt på att Taklökens blommor är så fina.
De blommar inte varje år. så det kanske är därför.

Det här är den med ett nät i mitten. Det ser så roligt ut när alla de små bebisarna hänger i sina navelsträngar.
Att orka sitta i växthuset på kvällen och bara känna hur all energi kommer tillbaka om jag har grejat för mycket på dagen.
Det var lite om mig just nu. Sommaren betyder massor av bra energi för mig.
Önskar er alla en bit av den
Kram Meta

11 kommentarer:

Cat sa...

Visst är det härligt att kunna njuta av naturen och jag inbillar mig att det är den bästa läkningen av en "trasig" människa. Jag hade nog haft svårt att orka med perioden, före och efter, min operation om jag inte haft mitt lilla växthus.
Med hopp om bättring. Kram, Catarina

LINDA sa...

Taklök blommar verkligen underbart! Jag var hemma hos ett par i veckan som har skapat en stenöken i en del av trädgården. Riktigt snyggt! Jag önskar att jag kunde hitta ett ställe som säljer sedummattor till privatpersoner - skulle så gärna vilja ha en till taket på kattens koja.

Kram
//Linda

Mejrams! sa...

Ja, det gäller att tanka energi när man kan. Nog så viktigt att bara sätta sig ner och bara njuta. Jag gillar också taklökens blommor. Tänkte först klippa bort dem men nej, det är de för fina för att göra. Kram Merja

Unknown sa...

Så härligt :D

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du har gjort bra val, skönt att du mår så bra. Och att vara på kolonin är nog rena energikuren, ni ser ut och ha så mysigt jämt. Taklökens blommor var jättesöta, ser nästan ut som en liten dalia.
Kramar/AM

Änglarum sa...

Hej hej!växthuset ser så mysigt ut..och kvällarna är det något visst med :) tända ljus och känna alla sommar dofter mmmm.jag pausar lite från solen nu...maten puttrar på spisen nämligen!kram Jessica

lavendia sa...

Låter som du har det bra, trots att inte slantarna ramlar över dig.

LINDA sa...

Tack för din jättegulliga kommentar!

Kram
//Linda

Tittis trädgård sa...

Visst är trädgården perfekt när man behöver tanka energi. Den ger mer än den tar. Det svåra är att leva efter sina begränsningar när man är sjuk. Man vill ju mycket mer än man orkar. Hoppas att du får njuta mycket av din trädgård i sommar och fylla på batterierna/ Kram Titti

Katta sa...

Vad underbart att ha ett växthus att tanka energi i!! Salvia i rabatten gör sig så fint mot många blommor men speciellt mot de vita och de där taklöksblommorna är ju så sagolikt fina. Ha en fin dag, kram Katta

Marit sa...

Her var det mye fint å glede seg over, dine hvite kongslys er nydelige og takløk er så stilig i potter.

Ha en strålende ny uke, Maritklem.