Bloggintresserade

söndag 28 september 2014

Ny ros.

Hej alla vänner!Igår kikade min nya 
New Down ros fram genom staketspjälorna.


Den ser lite tilltufsad ut. Hoppas det kommer flera blommor till nästa år och att den växer på sig så det syns över staketet.
Den förra var så stor och fin. Jag blev så ledsen när den dog.


Mannen var hemma någon dag i veckan då blev det både reglat väggar och takstolar på uterummet, som nu är täckt med en stor presenning för allt regn som kommer.Själv har jag börjat tvätta alla rutorna till våra gamla fönster, från gammal färg och kitt rester. För de ska både kittas och målas en sista gång innan det blir för kallt.

Nu blir det några lugna dagar på vårt bygge. Mannen jobbar till torsdag nästa vecka sen drar vi igång igen. Vintern närmar sig med stormsteg och det yttre bör vara färdigt tills dess.


Min skugglilja har haft massor med blommor i år.


Idag upptäckte jag att i varje bladvecka fanns det nya knoppar. Undrar om de hinner slå ut.
Hoppsan nu har min tilldelning av internet tagit slut. Får vänta till onsdag innan jag kan göra nåt nytt till er. Vi ses då.

Önskar er alla en skön och fin dag
kram Meta

7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Läste att det skulle bli en varm fin höst, så ni har tur med bygget. Fint med rosen som klättrar i staketet, det är en vacker rosa färg.
Kramar/AM

Mejrams! sa...

Skuggliljan är verkligen fin. Känns nästan som den skulle komma från tropikerna och inte alls klara sig hos oss. Ha en fin söndagkväll! Kram

Jannibele sa...

New Dawn er sånn en vakker og fornøyelig rose. Den klarer seg overalt. Litt av en jobb dere gjør med vinduene! Neste år må jeg ha skyggelilje:) Ha en fin uke.

Änglarum sa...

Hej! ja nu är hösten här på allvar det både kändes o syntes när vi faktiskt var i dina faggor i em (svärmor bor på R) där låg löven i högar och allen mot vårdc lyste så grann...hoppas ni får vädret med er inför erat slutarbete.må så gott <3 kram Jessica

Högagärde sa...

Här händer det saker hela tiden ser jag. Spännande med uterummet. Hoppas det blir färdigt innan det blir för kallt ute.

Kram Elisabeth

Solstrimmor sa...

Din snickargubbe är då verkligen i farten! Hoppas ni hinner allt ni tänkt innan vintern kommer. Fin lilja och rosen är ljuvlig!

Kramar från Eva-Mari

Törnrosa sa...

Skuggliljor är bara så enormt vackra! Har några stycken men har tagit död på åtskilliga andra genom åren.
Ha det gott.
Törnrosa