Bloggintresserade

måndag 22 september 2014

Härliga tider och hämsk kväll

Hej alla vänner!

En ny vecka med massor av härliga stunder hoppas jag på. Vi hade ju arbetsdag i går och det blev en hel del gjort. Nu väntar vi på mattläggaren, sen kan vi börja med det roligaste av allt. Vi kan möblera vårt samlingsrum.Sånt gillar ju jag
Lovar ni skall få se det senare. Även om det mesta kommer att göras nästa vår.

Jag håller ju på att flytta om i mina rabatter. Den här rosen är en sparad ros från tomten, som jag har haft så många fina blommor på.
Förra året och nu i år har den mest tynat bort.
Till min stora besvikelse.
Till saken hör att jag planterade en Gypsoflia framför den, Tyckte att de vita blommorna skulle göra sig till rosen.
Nu har jag flyttat Gypsoflian till ett annat ställe och vad hände.... Jo rosen började växa och blomma igen, undrar vad det var som gjorde det.Jag är i alla fall glad.

 
Mina Björnbär mognar mer och mer för  varje dag har plockat 11 liter nu.Har aldrig fått så mycket förr. Synd egentligen att jag måste flytta den.


Det var en hämsk kväll här hos oss i går. Åskan gick över himlavalvet, det näst in till stormade och regnet vräkte ner. Det har regnat hela natten och håller på än.
En kolonist hörde av sig om att Havtornet jag satte i backen upp har vällt. Får nog gå ner och ta hand om det mellan skurarna idag. Det verkar som det blir en lugn innedag idag, Skönt efter en lång arbetsdag igår och dålig nattsömn.
Önskar er alla en bättre dag än vi verkar få här.
Kram Meta

4 kommentarer:

Tittis trädgård sa...

Vi hade också åska igår. Man känner sig rätt liten när det smäller som värst! Just nu stormar det ute, så det blir inget trädgårdspyssel idag heller:-(

Lotta sa...

Vi måste haft tur med vädret för vi hade ingen åska och bara 15 mm än så länge. Men jag njuter...och sjön är i uppror så nu är det med största säkerhet slutbadat, tur jag badade i fredags :-)
Kram Lotta

Änglarum sa...

Ja vilket väder!! trodde vi blåste bort på öster i går!! här är det förkylt igen så lagom skoj.... här vankas vila o tända ljus o gilla läget!kram Jessica

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hoppas blåsten lugnat sig, här var det värst inatt. Och så mycket björnbär, det var en rejäl skörd.
Kramar/AM