Bloggintresserade

måndag 8 september 2014

Härligt regn,

Hej alla vänner!

Idag blev det en tidig morgon. Vaknade till att det smattrade så härligt på taket i verandan. Det är inte alltid jag blir glad för regn men nu är det så torrt i landen att det dammar. Missar att vattna nu när det liksom inte är säsong längre.
Idag blir det en massa innegöra. Blanketter som skall fyllas i och allmänt slappande.
Skönt med en mellandag.

 Jag har grävt upp några Pioner som skall vidare till vänner. 
 


När jag delade den som fanns här blev det så många eftersom jag visste att det var fler i samma, så vågade jag inte kasta det jag grävde upp.

Det är tur att jag har tak över nya huset så kan jag stå där och måla lite.Vore bra om lampan till bodarna blir färdig.Tänk vad lite färg gör mycket.
Ska nog ta och måla lite skyltar med. 
Hoppsan där tittar solen fram, en härlig eftermiddag blev det i dag med. Lite svalare än tidigare.Åt min mat i växthuset idag det var så skönt. 
Hittade en Blå kongo potatis när jag skulle ha potatis till middagen. Kokade den och åt, men jag tyckte inte att den var speciellt god. De där krypen får nog behålla den sorten för sig i nästa år.
Nu blir det lite regnvåta blommor det är så kul att fota dom.


Den lila krukrosen som fått flytta ut. Håller tummarna att den blir lika fin som de andra jag har.

Knoppar finns det många på "Flamentanzen" rosen.Det var allt för idag
 Ha en skön kväll ni också hos er.
Kram Meta

3 kommentarer:

Tittis trädgård sa...

Det är faktiskt ganska skönt med regniga dagar, så att man får tid att pyssla lite. Ha det så gott i stugan/ Kram Titti

LINDA sa...

Jag riktigt njöt av regnet i går - fast innan det började regna så kom det en alldeles fantastiskt orange soluppgång som färgade hela trädgården med sitt sken - sådana dagar vill man bara stanna hemma och njuta av allt det vackra - fast det var i och för sig väldigt vackert ute när jag åkte till jobbet. I dag var jag till och med tvungen att stanna för att ta en bild :)

Kram
//Linda

Änglarum sa...

Hej hej! nä ingen leverans än!! kanske i morgon :)) då vet jag hur den ser ut!!! jätte fin :) ja här myser vi nu! städa gjorde jag igår o putsa köksfönster..typiskt att det regnar idag hi hi kram Jessica