Bloggintresserade

lördag 23 juni 2012

Visst går det frammåt.

Så här stod det på baksidan ett långt tag. Ingen trevlig syn precis.
Från början var här ett förråd till trädgårdsredskapen men taket blåste av och då tog vi bort hela rasket.
                                                        
Efter att vi dränerat och lagt ut plast för allt ogräs under gruset, så jag skall slippa rensa hela tiden.
Nu är det bara att fylla på grus och jord. Det har gått åt flera släpkärror med jord, minst 4 varje höst. Det är bra att bygga upp på höjden när det är så hård lera som vi har här finns till och med blålera.

På hösten( det är då det händer mest på vår tomt) Började vi att bygga kompostfack och trappen ner till gräsmattan där våra trädgårdsmöbler står nu.


Och landen mot gräset. Där gruset innanför plankan är står idag min däckstol där jag vilar min trötta kropp mellan arbetspassen.
Och naturligtvis med kaffe.Nu ser det ut så här med symaskinsunderrede som jag fått av en väninna.
Och en korg jag hittade bland alla soporna  å framsidan, den får duga tills den faller isär. en lykta och dagliljor i framkanten av landet vid trappen.  Stolen längst bort kan jag sitta i senare på kvällen för det är den enda platsen där det är sol på då.
Jag samlar så mycket vatten jag kan i blå tunnan, för att vattna med när det blir varrrrrrrrmt. Tror ni det blir det nån gång????

Nu tar jag ledigt från ogräsrensning i
landen och annat pyssel på kolonin för en resa till Dalarna. Det skulle va väldigt kul om blommorna har slagit ut när jag kommer hem igen för sen skall resten av sommaren tillbringas här.

Ha det så gott och samla krafter till resten av sommaren vem vet det kanske blir kanonsommar i aug. det har ju hänt förr.

Sommarkramar Meta


Inga kommentarer: