Bloggintresserade

onsdag 9 oktober 2013

Plantering

Hej alla vänner som kikar in här!

Ännu en arbetsdag till ända, både på jobbet och en stund på kolonin.

Jag plockade upp min purjolök idag.
 Jordgubbsplantorna som jag fått av en granne.Ska få stå i det landet nu.Vi bytte hon fick vita av mig och jag fick röda av henne.
Det är bra att kunna göra så.


Har ni sett de finns jordgubbar på dom ännu. Undrar om de blir färdiga????

Det här landet ligger mitt på tomten med mycket sol så där borde de trivas. Hade ju några på test i sommar och det var bra.




Det finns lite blommor att glädjas åt när jag går runt och kikar.


 Den vita julrosen som jag satte i våras har fått flera knoppar nu. Den var gömd under en bamsestor Kärleksört som jag grävt upp och gett bort. Jag hade glömt att den stod där.


Bland en massa blad av doftviolen tittade det fram några små söta blommor.Det är första gången den blommar om hos mig.



Jag gjorde ett försök med att plantera Cyklamen i år. och se... det kom upp lite blad. Nu gäller det att hålla liv i dom till nästa år då kanske det blir blommor med. Får försöka hitta någon bra plats åt dom.



 Jag visade ju några bilder på mina dubbla Krysantemum tidigare. Nu har även den ljust lila enkla vaknat till liv som jag trodde försvunnit. Jag tycker nog best om den mörka dubbla.


Det var lite från min onsdag.


Nu önskar jag er en fin torsdag.
Här är det resdag.

Kram Meta

4 kommentarer:

Cat sa...

Åhh jag får så dåligt samvete när jag ser allt du gör på kolonin. Jag orkar knappt se trädgården när hösten kommer. Det är SÅ mycket jobb under våren och försommaren, sen går luften liksom ur mig :o
Ha de så gott. Kram, Catarina

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det händer fortfarande en hel del i din trädgård. Roligt med julrosen, hoppas den klarar sig.
Kram,
Regina

TittisTrädgård sa...

Jordgubbar så här års låter ju härligt! Jag tror din rosa Krysantemum är samma som jag har. Men den blommar så sent här att den inte alltid hinner slå ut ordentligt./ Kram Titti

Änglarum sa...

Hej! härligt med somriga gubbar!! längtar redan efter nästa jordgubbs säsong...kul med resa undrar vart?!kram kram Jessica