Bloggintresserade

tisdag 22 oktober 2013

Skåp, Skräp Nytta.

Hej mina vänner!

Ibland så tycker jag att mina skåp är så fulla av både skräp och bråte.Sparade bra ha saker. Visst är de det. 
 
Rätt som det är när jag bestämt mig för att röja, då läser jag i någon tidning om grejer som kan användas till pynt.Då kan man ju inte slänga det.(någon som känner igen sig????)


Jeanne`de Ark Living är ju en sån tidning. Här finns hur mycket roliga och fina idèr som helst.
Jag har inte ett sånt hem, fast många av deras idéer passar ändå in.

Nu var det så att jag har en del flaskor och kolvar stående, varför vet jag inte egentligen. 


Nu har jag samlat några på en bricka med lite blommor i och lite rönnbär bredvid.Det fanns några japanska lyktor på kolonin som fick stå i ett mätglas.


Har ni sett bönorna  jag fick av min svägerska har samma färg som astrarna.De ligger i en apoteksflaska.

Ja visst då kom de till användning då.

Ha en fin dag
Kram Meta

6 kommentarer:

Ett ögonblick sa...

Ja där ser Du, alltid passar det någonstans;)) det blev ju jättevackert!! att samla ihop glaset på brickan. Glas är så vackert!! ...och så lite färg, blommor och blad... och bönorna ser för övrigt superläckra ut. Och ja, jag känner igen mig!! Jag sparar och sparar, ibland gömmer jag undan träbitar;) för att kanske ha till en skylt eller liknande. Vi har lite olika syn på det, min man och jag. Häromdagen stod han och sågade sönder perfekt gråfärgade gammal läkt,som legat ute. Jag kunde gjort mycket med det...medan han tyckte att det var skräp. Så fortsätt Du att samla, det kommer alltid till användning nångång. Det är klart det finns ju gränser...;))

Ett ögonblick sa...

Oj, det gick lite fort där...

önskar Dig en fin dag!!
och kram från lisa

Vardag och flärd sa...

Nog känner jag igen det här med att samla. Emellanåt röjer jag för att få lite grepp om vad jag har, glas slänger jag oftast inte, det kan alltid komma till användning.
Du har pyntat jättefint och bönorna är ju så vackra.
Kram Eva

Hajan sa...

Släng inte för mycket, en vacker Dag tänker du hade inte jag en sådan någonstans. Sådant händer mig väldigt ofta, ibland när jag letar säger min dotter, men mamma det gav ju Su till mig. Minnetb är kort ibland.

kram till dig från Hajan

TittisTrädgård sa...

Ja, ibland kan det vara bra att ha lite skräp i gömmorna, bara att plocka fram och pynta med. Din bricka med pynt blev jätte-fin. Bönorna var ju riktigt läckra!/ Kram Titti

tomtan sa...

Snyggt! Jag köpte plastbackar så att jag skulle kunna få ordning i förrådet för flera månader sen.... Och så var de me de ;-)