Bloggintresserade

söndag 17 mars 2013

Vårtecken och vårteckensutmaning


 Hej alla fina vänner!


Då var det dags för lite vårtecken, det är inte lätt för våren den har lite svårt att sätta fart i år. Det är det nog fler än jag som tycker.


Bor man vid vatten som jag gör så är i alla fall ett säkert vårtecken när isen börjar släppa och får lite ibland roliga formationer.


En solig dag vid hamnen hittade jag de här roliga formerna på isen.Med ett hjärta till er alla och några grenar med vide önskar jag er alla en fin vår för den är på väg.
Är ni sugen på mer vårtecken titta in till sussi  
och Här

Ha en underbar söndag och en fin ny vecka
Kram Meta

15 kommentarer:

Änglarum sa...

Ja våren dröjer i år!! Men varje tecken i rätt riktning välkomnas...att isen släpper är ett!! Ha en fin Söndag. Kram Jessica

ulla laiho sa...

Spännande is- och vattenbilder! Jag har också svårt att hitta vårtecken.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Inte lätt och hitta vårtecken nu, synd att mars blir så kall och vintrig. Men vatten är ett bra tecken, roligare och se det än is. Ett säkert vårtecken här är att skatorna bygger bo, och grannen river ner dom. Jag tycker allt lite synd om skatorna....
Kramar
AnnaMaria

Charlotta sa...

Videkissar ÄÄÄR vår! :D Jag blir så lycklig när jag ser de små silkeslena puffarna. Här hemma värjer de sig fortfarande mot kylan.

Lotta sa...

Svårt att hitta vårtecken idag men dina videkissar är så fina.
Kram Lotta

nattugglan sa...

Oj va videkissirna va stora hos dej..här är de pyttesmååååå..kanske till nästa vecka slår de ut..och isen som har gått...ett vårtecken!

Suss o Kai sa...

De var riktigt härliga bilder :) vad vackert de är med isformationerna :) man kan nog hitta många olika saker :) Hjärtat var ju jätte fint :) Bra tolkning Kram Suss

Kristinas oas sa...

Fina isbilder! Denna vecka var det svårt med vårtecken! Kram Kristina

Anette sa...

Här i Huskvarna är nog isen tjockare för några var ute och åkte skridskor igår. Fast de kom inte så långt innan isen var för tunn och de fick vända. Fina bilder såklart ;-)

Magali@TheLittleWhiteHouse sa...

Wow! Is på havet, händer det aldrig här. Jag skickar våren vägen från Bretagne!

Om Ett Hus sa...

Härligt att isen börjar smälta för er iaf! Här i Södra Dalarna ligger isen tjock men snön är på väg bort iaf :) kram Susanne

Kerstin sa...

Ja i år har våren inte speciellt bråttom. Tur i alla fall att solen skiner och att den värmer lite. Härligt med öppet vatten. Hopp om vår trots allt :=)

Ingrid sa...

Våren dröjer i år, men videkissarna är i alla fall utslagna hos dig också.
Ha en fin vårvecka!

Anki sa...

Visst är det lite svårt att hitta riktigt bra vårtecken än så länge. Dina isbilder är i alla fall väldigt fina! Och söta videkissar :)

Annica Östlund sa...

Ser man på, du har ju lyckas hitta några bra vårtecken trots att kung Bore gjort sitt bästa för att hålla våren tillbaka.
Kram Annica