Bloggintresserade

tisdag 20 mars 2018

En sak till

Hej vänner!

Det duggar inte tätt mellan inläggen precis. Jag känner att det är så mycket och lite jobbigt med att få kolonin färdig. Det dyker upp både det ena och andra som ska göras allt detta pill som man kan bli tokig på.

I vart fall så fick vi ett tak insatt i tvättrummet så skönt det känns. Nu är det bara målning som väntar när temperaturen tillåter.
Plattorna är från taket i den rivna stugan. Lite kul att spara litet av den med. 

Efter sågandet av de här plattorna fick jag städa hela stugans golv det var ett orange damm över allt fint som mjöl och la sig i högar. Fy attans vad det kliade överallt och vi nös.
Det var rätt mysigt att kunna sitta ute och fika i solen då.

Det märks att nätterna har varit kalla för vattnet hade frusit i stupröret.
Det var en hård skare på snön åxå till och med jag kunde gå på den utan att sjunka ner. Nu väntar jag bara på is och snö lossning men det var väl för mycket begärt idag har det snöat rejält igen.I fredags var jag på en helt fantastisk konsert.
Tommy Emanuel spelar gitarr så otroligt bra och en helt egen stil. Man blir nästan trollbunden

Han hade en sångare med sig i år som åxå var jättebra. Anthony Snape.
det är bra och kul med lite trevliga avbrott. 
Har ni möjlighet så ska ni lyssna på dom.

Det är så kul att våren är på väg, trotts bakslagen men de är vi ju vana med. 
Några fler vågar sig till kolonin så man kan fika ihop och ha det roligt, allt blir så mycket lättare då och skiner solen då är allt på topp.
Önskar alla en fin och skön mitt i veckan
Kram Meta

2 kommentarer:

Cat sa...

Tänk att ni får det att hända saker på kolonien trots busvädret :-)
Kul att ni kan återbruka lite material från den gamla stugan. Ska bli så kul att se hur det kommer att bli när det väl blir klart.
Ha de gott. Kram, Catarina

LINDA sa...

Så roligt att spara lite gammalt! Då tänker man på det andra stället varje gång man tittar upp i taket :D

Det ser lite coolt ut när vattnet har frusit i stupröret. Gissar att det har droppat i dag. Här tillbringat dagen uppe vid jaktstugan och där riktigt svalade det i rännorna. Älskar det ljudet!

Här har snön smält på delar av gräsmattan, men nu ska det tydligen bli riktigt kallt igen. Lite snö ska vi också få. Hoppa att det i alla fall är vindstilla så att vi kan fortsätta att njuta mot en varm vägg soliga dagar.

Kram
Linda