Bloggintresserade

söndag 11 mars 2018

Är det vår???????

Hej vänner!

Då är vi inne i Mars månad, kattmånaden eller vårmånaden.. Ja inte vet jag vad som är rätt men man kan ju undra.
Idag regnar det och är +2 grader alltid nåt, det töar liksom i alla fall. Blir det barmark nu så är det kanske vårmånad då.

Vad här hänt här sen sist då..... 

Lite målande och snickrande har det varit på kolonin 
Jag har målat panel till sovrummet som mannen har satt upp och jag målat en gång till med isoleringsfärg från Jotun ( den är superbra) Då slipper jag gå och pilla med shellack på alla kvistar.

En dag var det så härligt väder. Trodde ju att våren var här då men se där blev vi allt lurade. Några dagar senare vräkte snön ner igen. Vi tog fram fällar och placerade oss ute på balkongen så härligt det var fikat smakade extra gott kan jag lova.


Hemma i köket har de fina tulpanerna komma in i sitt förfall men jag klippte av dom och satte dom i min ljusring där får de leva vidare ett tag till.
Det blev riktigt fint.


Den här lilla klöverblomman har åxå börjat få så söta lila blommor. Det njuter jag av


För övrigt så händer det inte så mycket nu En rejäl förkylning både för mannen och mig sätter stopp för det mesta. Men det ska väl ge sig.
Imorgon är det en ny vecka med lite nya utmaningar. Få se om vi kommer upp till kolonin, det blir nämligen mycket is i backen när snön smälter. Vi ska göra ett försök på tisdag håller tummarna.

Önskar er alla en fin och bra vecka med hopp om vår. 
Kram Meta

7 kommentarer:

Inger sa...

Hej Meta, ingen vår i sikte, knappt vårvinter ännu.
Kram

Solstrimmor sa...

I år måste det allt bli en kalassommar efter allt snöande... som ju inte är slut än! Vi väntar, vi längtar!

Ha det fint och hoppas ni kommer uppför backen!
Kramar från Eva-Mari

Halmhatt och mamelucker sa...

Krya på er! Ja här kom också mer snö blandat med regn och sen fryser det väl på. Det gillar jag inte. Måste nog leta upp min ljusring till påsk. Inte riktigt lika som din men det går att ha blommor i mitten på min.
Kram Annika

Inger Marie sa...

Her er det ikke vår ennå. Masse snø og fortsatt minusgrader...??? ...merkelig vinter dette,og den vil iukke slutte ser det ut til.
Så langt dere er kommet på kolonien:)
Blir en flott sesong der i år:)

HWIT BLOGG sa...

Ja och nu sa som på nyheterna att kylan kommer åter! Åhhh nej! Himmel så trött jag är på vedeldning och gråa dagar...
Krya på er nu!
Kram från Titti

LINDA sa...

Så härligt att kunna fika på fällar! Jag längtar mig tokig till våren. I dag skiner solen och det är inte alls särskilt kallt, men längre fram i veckan ska det bli rena istiden här igen. Jag vill ha växthusväder NU! :D

Kram
Linda

Erikslundsliv sa...

Ingen vår här heller. Det töar lite på dagen, men är ju flera minusgrader på nätterna så det tar tid att smälta dessa berg med snö vi har. Vi har nog högarna kvar till juni skulle jag tro....
Hoppas att förkylningen är bättre nu!
Kram, Ann