Bloggintresserade

onsdag 3 juni 2015

Bortblåst

Hej alla vänner!

Vilken dag det varit idag. Att vi inte har blåst bort alltså. Det har tagit i emellanåt så jag har trott att allt skulle fara väg.
Det räcker med att några gamla träd i skogen utanför har blåst ner med ett väldigt brak Jag blev rädd.
Det skulle mojna mot kvällen men än har det inte gjort det.

 


Jag har hållit mig inne så mycket som möjligt idag. En vas med några syrener fick glädja mig inne. Har lagt Alliumbollar i ljusglasen. Nere hos mig har inte syrenen slagit ut helt.







  En av mina julrosor håller än med blommor de är så fina i färgen nu tycker jag. 


 

 Jag har inte varit ut långa stunder idag. Men att klippa Buskbomskloten kände jag får. Hjälp med skräpet fick jag av blåsten.
Jag tycker det är svårt att klippa så det blir fint och runt. Det är tur att man kan rätta till vart efter.

 

När jag målade fick jag lite färg över. Det var lagom till Kameliontbusken men fy så pilligt det var. Tur att de inte behöver vara lika. Hihi.



Igår satt min väninna här och fikade. Då började vi fundera över varför pelargonbladen är så röda på alla pelargoner? Kan det vara kylan på nätterna??? Någon som har sett eller tänkt på det?????

Ikväll kunde vi äta de första sparrisarna. Ohh så gott det är när man kan plocka det själv.



Det är många fina vyer man kan få på kolonin. Irisen har slagit ut, tulpaner sjunger på sista versen. Och alliumbollarna är på väg.


Det vore fel att påstå nåt annat än att jag njuter hur dåligt vädret än är.




Jag önskar er alla en skön och bra mitt i veckan kväll
Kram Meta

8 kommentarer:

Tittis trädgård sa...

Vilken härlig vardagslyx, med hemodlade sparrisar. Det gäller att se alla små glädjeämnen runt omkring sig trots det trista vädret./ Titti

Mejrams! sa...

Låter härligt att du njuter trots det dåliga vädret, fast nu kommer det nog lite värme. Jag tror som du att pelargonen fryser och därför de röda bladen. Hoppas solen lyser på dig imorgon! Kram Merja

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Här blåste det som värst i måndags och
sen började det igen igår. Hoppas det blåst
klart för ett tag nu, riktigt otäckt.
Kramar/AM

Katta sa...

Här har det blåst hårt med men i dag ser det hoppfullt och soligt ut. Vilken underbar färg på din Helleborus och så fint med de olika lila blommorna på sista bilden. Ha en fin dag, kram Katta

Anonym sa...

Sparris, vad underbart. Älskar sparris!
Vi hade det blåsigt i UK i tisdags, då jag var finklädd i hatt och allt och den ville bara flyga av mej, så dagen efter får ni vårt väder. Men igår och idag är det fint väder så idag och imorron borde ni också har fint väder.
Ha det bra!

Änglarum sa...

Ja du denna blåst!! i dag har det iaf varit soligt :) men fortfarande blåsigt.hoppas på en fin helg och Nationaldag <3 må så gott kram Jessica

LINDA sa...

Ja hu så det blåste i onsdags. Och även i går - fast då var det lite bättre. I onsdags var det bitvis nästan otäckt. Hoppas att vi får en jättefin helg båda två. I dag skiner solen här hos mig och jag ska på studentuppvaktning. Sparrisen ser härlig ut :D

Kram
//Linda

Snäckskalsdalen. sa...

Ja ,det blåste här också den dagen, verkligen, vi trodde träden skulle falla som plockepinn men det klarade sig bra. Igår hade vi härligt sommarväder och idag är det tillbaka på noll igen. Man får i alla fall tid att hämta sig mellan allt! Du har så många fina växter runt dig!
Agneta kram