Bloggintresserade

onsdag 6 januari 2016

Mot våren.....................Eller?

Hej alla vänner!

Nu är den glada Julen slut och granen den ska ut..... Jodå så är det. Jag hälsar den välkommen igen i december. 


Då är det snart vår. Eller.........
vid Vättern är det små videkissar på buskarna.
 

Ett fågelsträck flög över oss på vår korta tur.

 
Raketer och smällare hör vi varje kväll. Igår var våra fönster på balkongen fulla av is,14 grader kallt, då blir det så. Det syntes inte så mycket mer än färgen av raketen.Hos oss har det varit besök av en god vän i några dagar. Då är datorn på undantaget så jag har massor att läsa igen hos er. Det ska bli ett trevligt göra ikväll. Det ska också bli lite sorterande av bilder.( jag håller mitt löfte) En ny mus har inhandlats och imorgon ska jag köpa en Hub så det går smidigare med mina  lösa hårddiskar..
Önskar er alla några fina lediga dagar till innan oxveckorna tar vid igen
Kram Meta

6 kommentarer:

LINDA sa...

Hahaha! Jag riktigt känner din längtan efter vår. Är så glad att jag kan njuta av alla årstider. Hoppas att du lär dig uppskatta vintern så att du inte behöver längta så förskräckligt efter våren :D Fast i och för sig - med tanke på allt ni gör på kolonin, så förstår jag verkligen din längtan :D

Ha det så gott!
Linda

HWIT BLOGG sa...

Japp, nu får gärna våren komma! Men idag snöar det här och det är bitande kyligt i kinderna, hm...våren lär dröja nu.
Jag hakar på ditt nyårslöfte med bilderna! Ett måste! Jag har en soppa i datorn med bilder och näe, nu ska här rensas och sorteras. Vi får peppa varandra :)
Ha en fin dag!
Kram från Titti

lavendia sa...

Ja man kan undra. Nu är det verkligen kallt. Jag hörde att man sett tranor. Så snopna de måste ha blivit. / Britt

Rakel sa...

nice post!
http://www.alovelystyle.com/

Katta sa...

Klart vi går mot våren, men men det lär ju ta sin tid nu när vi fått det så kallt. Videkissar känns ju hoppfullt själv har jag inte sett några men Magnolian på gården har nåt som ser ut som videkissar med men jag vet inte om det kallas så då. Det är rätt skönt när man har gäster som stannar ett tag att man får vila från datorn och göra annat men samtidigt får man abstinens för man är så van att va ute på den var dag :) Ha en fin helg, kram Katta

BP sa...

Jo då, med tanke på att vi också hade 14 minusgrader igår kväll, men nu visar termometern "bara" tio minus, så antar jag att våren är på gång;)

Här har det varit väldigt lugnt med raketer och smällare efter nyårsafton, konstigt att dom fortsätter hos dig.