Bloggintresserade

lördag 1 februari 2014

Charlottas trädgårdsfärg är i dag Brun.

Hej alla fina där ute!

Brun, då blir det bara visset idag då eller??????


Hos mig finns det massor av bruna saker men inte en endaste blomma inte ens en vissen blomma var brun på mina bilder. En ny utmaning alltså


Här finns massor av rostiga saker.
Vi får inte ha höns, då löste jag det med lite rostiga pippin.


Min solstol är också brun än så länge, vi får se den kanske ändrar färg i sommar.Något som är mindre trevligt hos mig och som är brunt. Det är all lera. Som tur är finns det maskiner som kan hjälpa till. En sak har vi fått lära oss och det är att åka med skor på lera.

 
En rostig bricka på min arbetsbänk ute.


Till sist men inte minst en liten katt som njuter av den sol som Jag längtar efter nu. Det här var lite gammalt, rostigt och brunt hos mig.vill du se mer så gå in till Charlotta
Önskar er alla en fin dag
Kram Meta

16 kommentarer:

Jannibele sa...

Så artig tolkning av fargetemaet Meta:) Alt som har rust i seg er kjærkomment i hagen. Jeg falt spesielt for det nydelige rustne hjertet midt i det grønne. Helt nydelig. Ha en fin helg.

Charlotta sa...

Rostiga trädgårdspynt är verkligen vackert och en riktig prydnad!

Leran kan vara jobbig, men det är också många växter som trivs bäst i den typen av näringsrik jord. Här hemma fungerar det som så att trivs det så trivs det och då blir det bra. (ibland för bra...) Trivs det inte så var det ett roligt försök.

Kram Charlotta

Anette sa...

Rost är ju jättefint, så länge det inte sitter på bilen ;) Ha en fin helg. /Anette

Susie på Stjärnarve... sa...

Rost är jättesnyggt TROTS att det är brunt. Men rostbrunt har en alldeles egen tjusig nyans tycker jag!
Fast gubben min gillar inte rost, så när vi första gången satt upp ett stort galler på väggen för vårt - numera avsomnade - blåregn så målade han det hela svart INNAN jag upptäckte det. Gissa om jag blev snopen.....Numera vet han bättre!!
TREVLIG HELG
Susie

TittisTrädgård sa...

Visst är det fint med rostiga saker i trädgården. Katten var ju så söt:-)

lavendia sa...

Rost, trä och lera är ju bra exempel på brunt. Vi har också tung lerjord, även om det blivit bättre på vissa ställen.

Änglarum sa...

Gokväll Maggan! roligt med dessa utmaningar :) konstigt nog har jag en viss förkärlek just till rostiga ting!Ni har så fint på eran koloni..såg häromdagen på bilder i min data därifrån som jag tog..ser så ljuvligt ut..ha en fin forts på helgen o tack för titten hos mig! kram Jessica

Anonym sa...

Rostiga saker blir så vackert ihop med gröna blad!

AnnA sa...

Hej Meta!
Jag gillar också rostigt i trädgården.Armeringsmattor som klätterspaljer och gamla rostiga verktyg.
Trevlig bildberätterlse om din koloni på Blooming!
Ha det!
Hälsn
AnnA

Fagertunhagen sa...

Rust i hagen passer som hånd i hanske :) Naturlig og levende på sin egen måte. Jeg likte bildene dine så godt! Åh, selv med fargetema brunt så kom sommerfølelsen veltende over meg nå. Herlig :)

Mia sa...

Rost ser riktigt vackert ut, gillar spec din höna. Lera är mindre kul... men den stolen, där hade jag gärna setat och njutit i godvädret :)

Mia sa...

Rost ser riktigt vackert ut, gillar spec din höna. Lera är mindre kul... men den stolen, där hade jag gärna setat och njutit i godvädret :)

LINDA sa...

Så bra att jag får se dina bilder. Känner mig alldeles lost inför det bruna temat och kan möjligtvis visa upp en trädstam. De enda växterna jag kan komma på är chokladblomma och chocolate scotch bonnet. Blomman har jag inte och chilin dog ...

Här är det grått och töväder i dag. Snögubben jag gjorde i går har tappat huvudet och mina islyktor smälter. Men det blir nog en fin dag i alla fall så fort det är tänt i brasan - en riktigt skön slapparsöndag kanske :D Hoppas att din blir bra!

Kram
//Linda

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Fin tolkning! Om det är bruna växter eller saker spelar ingen roll. Det syns ju så väl hur bra brunt i nyanser lyfter fram sina kompisar.

Ha en härlig söndag! Carina

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Fin tolkning! Om det är bruna växter eller saker spelar ingen roll. Det syns ju så väl hur bra brunt i nyanser lyfter fram sina kompisar.

Ha en härlig söndag! Carina

Ninnis sa...

Härliga bruna bilder....gillar alla dina rostbruna detaljer....så snyggt....=)

Kram Ninni