Bloggintresserade

fredag 4 oktober 2013

Fika

Hej alla vänner!

Har det undgått någon vad det är för dag idag??????


Det är ju Kanelbullens dag!Det var min tur att ha fika till jobbet idag och då var det helt naturligt att det blev kanelbullar.


Visst är det kul när någon kommer på så här trevliga dagar. Det borde finnas flera av den sorten.  Tex. Räkmackans dag och falukorvens dag. hi hih hi.

Vi ses vid kaffekoppen och bullen!
Kram Meta

9 kommentarer:

Ruben sa...

Räkmackans dag ställer jag helt klart upp på!!! Bra idé!

Ha det gott!
/RUben

Ett ögonblick sa...

Första bullen har redan slunkit ner tillsammans med en kopp gott kaffe, så nu står städning på tur. Kanelbullar tror jag inte man kan få för många av.
Ha en fin helg!!
kram lisa

Rosor och ruiner sa...

mmm, så gott med kanelbullar det får det bli idag det!
Trevlig helg!

Vilt og vakkert sa...

Heisann! Her er løsningen... aner ikke om jeg orker bake i dag... for min fredag har gitt meg andre boller: har malt plank , klipt gresset (som leieboerne skulle ha gjort...det var helt umulig å klippe pent for det var grodd "over alle hauger"), så søla jeg maling fra penselen utover stue og kjøkkengulvet... måtte fram med skurekost og grønnsåpe... nå fortjener jeg bare å bli servert.... men ingen andre er hjemme!
Lykke til med dine boller... Ha en fin ukeslutt ;:OD)

Änglarum sa...

I dag är det kanelbullar överallt :)) såklart fick vi på jobbet av våran chef!Trevlig helg!kram Jessica

TittisTrädgård sa...

Bra idé med räkmackans dag! Låter trevligt. Själv bryr jag mig nog inte så mycket om vilken dag man äter kanelbullar, de är alltid lika goda!/ Kram Titti

Vardag och flärd sa...

På jobbet hade vi blivit lovade av en kund kanelbullar idag - men det blev en äppelkaka utan socker och det var inte detsamma! Lite besvikelse var det på alla håll.
Räkmackans dag tycker jag vi inför!
Fin helg!
Kram Eva

"Hemmet är min vrå" sa...

Mums för bullar, klart att jag har ätit en kanelbulle idag.Dom är överallt tror jag. Jo Meta vi har stugan i Gimmen vid sifferbo, vet du då? Vilken del av Borlänge kommer du ifrån? Vad kul att du ska hit. Ha en fin helg. Kram Mimmi

"Hemmet är min vrå" sa...

Okej torsång är fint,själv bor jag i åselby det kanske du känner till? Va kul att du känner till Sifferbo och lite folk där...