Bloggintresserade

onsdag 30 september 2015

Krans och blomsterfärger.

Hej mina vänner!

Det börjar allt att rätta till sig med snuvorna här hos mig. Orken är inte så där som den brukar. Det kommer väl det med.I helgen ska det ju bli kanonväder.Då gäller det att vara på topp.


Hos min granne finns det en Benved.. Den har så fina fröställningar.
Jag brukar få plocka dom och göra kransar.
Så här ser årets krans ut. Annars idag har jag klippt skräp och kollat alla blommor i växthuset. Det var mycket skräp. Nu är det städat och plats för pelargoner som ska tas ur lådor imorgon.Det är lite svårt att ställa undan dom när de blommar så mycket som de gör nu. 

 
 Nu är det dags att sätta igång vintersäsongens trevliga Blosterfärger.
 Nu är det Maribels Garden
Som tagit över. Hon vill ha förslag på dag. Jag har önskat söndag. Gå in ni med som har lust att vara med en eller flera gånger och önska så får vi se vad det blir. Det är öppet hela veckan denna gången.Alla är välkomna
Jag har valt att lägga mina inlägg på min Fotoblogg. i år. Ni är så välkommen att kika in där.

 
Den här( vad den nu heter)
är så fenomenal. Den har blommat hela sommaren och nu har den både röda och vita blommor. Undrar hur länge varje stängel blommar.
De röda är väl de som är gamla.De ser inte vissna ut i alla fall.


Att den sprider sig gör inte så mycket. Jag har ryckt bort en hel del i höstas.Den har växt till sig i sommar och är lagom stor nu.

 
En härlig syn nu den sista september. I morgon vänder vi blad till oktober med


Jag önskar er alla ett härligt soligt slut på veckan och välkomnar också oktober med det.
Kram Meta

9 kommentarer:

Cat sa...

Så vacker krans, önskar jag tog mig tid till det....... det får bli till advent när det är dags att brottas med lingonriset ;-)
Ha de gott. Kram, Catarina

lisashus sa...

Härlig växt denna stängel, och alla blommorna du visar! Man kan nog aldrig få nog av blomsterbilder! Jag kan frossa i dem hur mycket som helst!
Så fint med fjärilen såhär nära hösten!

Du undrade lite varför jag flyttade från mitt hyrda hus. Ja du, huset var otroligt charmigt och rart på alla sätt, men lite för litet och det värsta var nog de hutlösa elräkningarna på vintern, eftersom det var eluppvärmt och väldigt kallt och dragigt överallt. Sen vill man ju inte satsa en massa pengar och renovera när man hyr. Jag hade som högst 17 grader inne på vintern!!! Därav orsaken och jag trivs utmärkt här i min lägenhet!
Ha en härlig fortsättning på veckan!
Kram
Lisa

Hajan sa...

Det ät klart Du blivit snuvig, som ni flängt emellan alptoppar , snö och regnväder.Det är nog meningen att du skall taga DET LITE LUGNT ETT TAG. Jättefina blommor och bilder, man vill inte tro att det är slut nu.

Halmhatt och mamelucker sa...

Vilken vacker krans!
Kram Annika

cissi sa...

Det var en riktigt vacker krans! Fortsätt nu att krya på dej och ha en riktigt fin helg i solen!

LINDA sa...

Det är nog den vackraste kransen jag någonstin har sett! Jag älskar benved! Är så avis på folk som kan göra kransar. Vilket blickfång du har gjort!!! Nu måste jag fundera på var jag kan få plats med en sådan buske. Min dagmamma hade en när jag var liten och jag tyckte om att sitta under den där busken och titta upp på de utslagna blommorna. Jag tyckte alltid att det där gula i mitten påminde om en liten liten äggula.

Kram
Linda

Annika Christensen sa...

Men så fin den blev! Jag måste också ha en benved.
Men vad är det andra du har? Vad den nu heter?
Den ser spännande ut. Ser lite ut som ormrot.
Allt gott
Annika

Ja vi ses en annan gång när det är varmt och skönt. Kanske jag håller på att blir sjuk för jag fryser.

Erikslundsliv sa...

Jättefin krans! Vi hade en Benved som vi fick ta bort när vi byggde verandan men den fick aldrig så fina färger som i din krans.
Idag skiner solen här, lite väl blåsigt men det är varma vindar.
Trevlig helg!
Kram, Ann

A House With A View sa...

Åh det var en vacker krans!! Jag har en benved hos mig men den är rätt liten, tror den är lite felplacerad, trivs nog kanske inte så bra på sin plats. Vad skönt det måste vara att ha rensat rent i växthuset och ställt undan blommorna, jag har allt kvar att göra, puh! Får se vad jag hinner i helgen.

Önskar dig en finfin helg!

Kramiz aka