Bloggintresserade

onsdag 23 juli 2014

Sommar värme.Njuter

Hej alla där ute i sommarlandet!

Nu är det nästan för varmt på dagarna men kvällarna är helt underbara jag vill nästan inte gå in.Det är precis en sån sommar som jag behöver just nu.

Ibland får jag böja på mig för att se de vackra blommorna som dyker upp så där bara utan vidare. Här är en Sedun med röda blommor,som har flyttat in av sig själv, undrar om den har kommit med någon av de andra växterna.


I slutet av juni  fick jag se den här Mallvan i en förskrämd kruka. Tyckte synd om den så den fick följa med hem. Och nu är den så fin. Synd bara att jag tappat lappen så jag vet inte vad den heter.

Nog känns det här lite väl tidigt.

Den här Fairy rosen den är det allt rätt tid för nu. Så mycket knoppar den har. Får vattna lite nu varje dag för knopparna börjar torka på rosorna.

För övrigt så är det en hel del pyssel med det som skall vara färdigt till kolonistens dag just nu. Prismärkning och hämtning av blommor till lotterierna osv.
Jag önskar er alla en fin torsdag
kram Meta

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så roligt med en kolonidag, kan tänka mig hur mycket det finns och titta på. Och det ska bli lite svalare till helgen, är nog bra det om det kommer mycket folk.
Kramar/AM

Tittis Trädgård sa...

Ja, oj så varmt det är nu! Man hinner inte med något annat än att vattna från morgon till kväll. Men kvällarna är sköna. Så söt din malva är./ Titti

Anonym sa...

Det verkar vara en enorm värmebölja som nått Sverige. Och hit till Wales också, sol och ca 25 grader, inte dåligt för de brittiska öarna! Ha det bra i värmen!

A House With A View sa...

Härliga bilder och wow vilken superfin ros - vill ha!!!

Kraaaaam aka