Bloggintresserade

måndag 25 augusti 2014

Fönster

Hej alla vänner!

Nu är det en ny vecka med arbete för en del och annat för andra.
Här har det hänt en hel del under helgen. Trotts allt regn och lite åska. Som jag sa förut så är det bra att ha lite av varje att välja på när man skall jobba och inte har alltför mycket tid på sig.
Nu har vi gjort halva huset klart utvändigt.Måste visa det lilla fönstret på gaveln mot gården. Det blev så fint,vilken tid allt sånt pill tar. (det fattas spröjs)
Tur att det bara är ett fönster till, mellan dörrarna på framsidan.(visar sedan)

Huset är ju en del av bullerplanket, därför har vi valt att ha så lite fönster som möjligt mot vägen. Det mesta ljusinsläppet är på framsidan.
Idag har det inte blivit så mycket gjort här mer än att jag har målat alla knutbräderna .Hopps de hinner sättas upp imorgon.

Skulle slipa en stol, då vräkte regnet ner så den stå där oslipad. Vill testa hur färgvalet blir. Jag målar stolarna nu. Då blir det så kul att ta fram dom i vår när utesäsongen börjar igen.Visst är det en konstig tid vi har. Massor med snöbär alla redan och igår trodde jag att jag såg fel, men inte då, det var tidlösan som stack upp tre små toppar.Undrar om den varit så tidig nåt år.Nu håller jag tummarna för att meteorologerna har rätt. Att det skall bli bättre väder. För det räcker med regn nu!!!!
Önskar er alla en fin tisdag
kram Meta

6 kommentarer:

Unknown sa...

Så fint lite vindu, det er koselig og pynter opp på utsiden og på innsiden tenker jeg.

Ja det var tidlig med små knopper nå, men så har det vært en rar sommer da.

Håper solen skinner på deg, god tirsdag.

Solstrimmor sa...

Jättefin färgkombination på fönstret! Förstår att det har varit mycket arbete med stugan men nu kommer belöningen när ni ser hur fin den blir:)

Lycka till med resten!
Kramar från Eva-Mari

lavendia sa...

Väldigt fin färg på fönstret. Idag kunde vi ju läsa i tidningen att det var snudd på regnrekord, men att i denna veckan ska vädret vara litet mer behagligt.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jodå, det var en leende meterolog som lovade bättre väder igår kväll, så nu tror vi på det. Jättefint fönster, fina färger ihop.
Kramar/AM

LINDA sa...

Supersnyggt fönster i jättefina färger! Ser väldigt fräscht ut!

Scaniatjejen sa...

Vilket fint fönster! Härligt att måla om och pyssla, så kul när allt blir som nytt!