tag:blogger.com,1999:blog-3054805126873915954.post5727670943053108268..comments2023-10-12T11:22:09.928+02:00Comments on Blommor och sånt med koloni: Underbara onsdag med "trädgårdens dofter".Metahttp://www.blogger.com/profile/02642529388562692019noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3054805126873915954.post-86224987288015857062014-05-22T20:38:16.947+02:002014-05-22T20:38:16.947+02:00Så härligt det låter! Jag borde åka och köpa krydd...Så härligt det låter! Jag borde åka och köpa kryddor till mitt lilla land. Kan bara inte bestämma mig för vad jag ska ha. <br /><br />Kram<br />//LindaLINDAhttps://www.blogger.com/profile/17651372829349470358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3054805126873915954.post-68685319821275085432014-05-22T17:02:55.042+02:002014-05-22T17:02:55.042+02:00Jag älskar kryddor och tycker det är så härligt at...Jag älskar kryddor och tycker det är så härligt att kunna gå ut och hämta när man lagar mat. Att de sen doftar också är ju en ren bonus! Roligt att testa nya spännande sorter som du gjort. Ha en fortsatt skön vecka/ TittiTittis trädgårdhttps://www.blogger.com/profile/07539824532091966833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3054805126873915954.post-67096661302238764872014-05-22T09:16:41.515+02:002014-05-22T09:16:41.515+02:00Kryddor är härligt. Jag har också en krypande rosm...Kryddor är härligt. Jag har också en krypande rosmarin som klarat vintern (det brukar inte den andra göra), men i kallväxthuset.<br />Svampplantan verkar härlig. Jag har en olivört, som verkligen doftar oliv.<br />Körvelmarmelad: Koka småbitar av stjälkarna (ej bladen). Mixa slätt, socker+syltsocker och koka. Klart.<br />Men som sagt man måste vara säker på att det är körvel. Ettårig dansk kan man ju så. Den vilda spanska blir stor.lavendiahttps://www.blogger.com/profile/18239590933174323406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3054805126873915954.post-57029143738941411522014-05-22T07:48:34.687+02:002014-05-22T07:48:34.687+02:00Ser så fint ut med din åttkantiga kryddträdgård. H...Ser så fint ut med din åttkantiga kryddträdgård. Härligt att ha massa färska kryddor när man lagar mat eller hur! Kram MerjaMejrams!https://www.blogger.com/profile/11669777800195103274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3054805126873915954.post-70413896290615274872014-05-22T06:53:24.565+02:002014-05-22T06:53:24.565+02:00Så många härliga dofter du har. Din åttkant med kr...Så många härliga dofter du har. Din åttkant med kryddor är så snygg. En rosmarin som klarar vintern låter ju otroligt. Ska bli spännande att se hur det går. Runiga klossii har jag aldrig hört talas om. Det verkar ju också vara en spännande nyhet. Smart med en egen väl avgränsad rabatt för myntan. Jag har mina i stora krukor för att "tygla" dom.Anitahttp://anitalinder.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3054805126873915954.post-34759367251310190472014-05-22T02:05:37.976+02:002014-05-22T02:05:37.976+02:00det är ju verkligen toppen med
dessa alla kryddor....det är ju verkligen toppen med<br />dessa alla kryddor.<br />Det går ju att frysa in med.<br />Hajanhttps://www.blogger.com/profile/02755084365378188954noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3054805126873915954.post-25366800349101941942014-05-21T22:30:47.380+02:002014-05-21T22:30:47.380+02:00Så härligt med olika kryddor, det får du användnin...Så härligt med olika kryddor, det får du användning av i sommar. Ha en fin torsdag. Kram Mimmi "Hemmet är min vrå"https://www.blogger.com/profile/14684607232251380015noreply@blogger.com